میوه خشک
میوه ها از طریق فرایندی به نام دهیدراسیون خشک می شوند در این روش رطوبت کافی از میوه ها به منظور جلوگیری از رشد کپک ها و قارچ ها گرفته می شود و طعم و مزه ی میوه ها همچنان حفظ می گردد. برای دهیدراسیون نمودن میوه ها دو روش معمولا مورد استفاده قرار می گیرد.
خواص
میوه خشک سرشار از عناصر معدنی فیبر و آنتی اکسیدان بوده و بسیار مقوی است؛ بنابراین، یک وعده میوه خشک می تواند درصد زیادی از از ویتامین ها و مواد معدنی مود نیاز بدن مانند فولات، کلسیم، آهن و پتاسیم را تأمین کند. میوه خشک به طور کلی حاوی مقدار زیادی فیبر است و منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، به ویژه پلی فنول ها می باشد.
مزاج
موارد کاربردی
بسته بندی