پسته
پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند.
انواع پسته
پسته اکبری دستچین نمکی
پسته فندقی خام
پسته کله قوچی شور
پسته فندقی شور
خواص
1-مغز و ذهن را تقویت می کند.
2-پسته معده را تقویت می کند.
3-برای تسکین سرفه مفید است.
4-برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.
مزاج
طبیعت پسته گرم و خشک است
موارد کاربردی
پوسته های پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این آنتی اکسیدان ها ،رادیکال های آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل می شوند، خنثی می کند. که این رادیکال ها باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطانی می شود.
بسته بندی