آنغوزه
آنغوزه، صمغی است که از تیغه زدن ریشه یا ساقه گیاه آنغوزه و خشک شدن آن در مجاورت هوا به وجود می آید. آنغوزه بوی بسیار تندی دارد در حدی که به آن نام آدامس بدبو داده اند اما در هنگام پخت و پز این بو از بین می رود و شبیه به بوی پیاز می شود. در حقیقت آنغوزه به عنوان جایگزین پیاز و سیر خورده می شود.
خواص
1- دستگاه گوارشی بهتر عمل کند
2- جلوگیری از بیماری های آسم و تنفسی
3- باعث ضعف خون شده و فشار خون را پایین می آورد
مزاج
مزاج این نوع گیاه گرم است .
موارد کاربردی
بانوان باردار و شیرده در مصرف آنغوزه با احتیاط عمل کنند و حتما قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند. آنغوزه را مانند هر ادویه دیگری در جای خشک و خنک (ترجیحا در یخچال) نگه دارید.
بسته بندی
آنغوزه
آنغوزه